Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Turgutlu Kent Müzesi mayıs ayında 4 bin ziyaretçiyi ağırladı

Turgutlu Belediyesinin kentin tarihine ışık tutan birimi Turgutlu Kent Müzesi, mayıs ayı boyunca 4 bin 50 ziyaretçi ağırlayarak, pandemi başlangıcından bu yana en yoğun ayını geçirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Turgutlu Kent Müzesi, pandemi sürecinde ziyarete kapanmıştı. Pandemi şartlarının hafiflediği ve normalleşmenin başladığı günlerden itibaren yeniden kapılarını ziyaretçilere açan müzede mayıs ayı, oldukça yoğun geçti.

Turgutlu Kent Müzesi’nin ziyaretçi sayısının artmasının sevindirici olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Müzemiz açıldığı günden bu yana ilçemizde bir kültür odağı olmasının yanı sıra öğrencilerimizin eğitim sürecine de katkı sunar duruma geldi. Bir ay içerisinde 4 bin 50 ziyaretçiyi ağırladığımız müzemizi tüm hemşerilerimizin görmesi, gezmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel