Öne Çıkanlar izmir istanbul Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu “Cimri” ile ikinci kez perdelerini açtı

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Tiyatro Ekibi tarafından Cimri oyunu yoğun istek üzerine ikinci kez sahnelendi. Salonu dolduran izleyiciler oyunu ayakta alkışladı.

Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu, Moliere’in Cimri oyununu ikinci kez Turgutlu halkıyla buluşturdu. İlk gösterimini geçtiğimiz hafta yapan ekip, yoğun istek üzerine Cimri’yi yeniden sahneledi. Turgutlu Belediyesi Tiyatrosu oyuncularının sergiledikleri başarılı performans, oyunu izlemeye gelenlerin büyük beğenisini topladı. Oyuncular, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Tiyatro ekibimiz, çok beğenilen Cimri oyununu bir kez daha hemşehrilerimizle buluşturdu. Oyunun bu kadar ilgi göstermesi ve izleyicilerimizin salondan keyifli bir şekilde ayrılmaları bizleri mutlu etti. Yönetmenimiz Alpay Erdoğmuş başta olmak üzere büyük bir emekle bu güzel oyunu hazırlayan, sahneleyen oyuncularımıza ve teknik ekibe teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel