Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Turgutlu Aqua Park Sezonunu Açtı
Yaz aylarının eğlence adresi olan Turgutlu Belediyesi Irlamaz Rekreasyon Alanı’ndaki aqua park ve yüzme havuzu, haziran ayı ile birlikte kapılarını Turgutlulu vatandaşlara açtı.
Turgutlu Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle beraber Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda bulunan aqua park ve yüzme havuzunu halkın hizmetine açtı. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı tesis, hafta içi ve hafta sonu toplam 4 seans halinde vatandaşlara hizmet veriyor. Pazartesi ve çarşamba günleri 7-14 yaş gurubu kızlara, salı ve perşembe günleri 7-14 yaş gurubu erkeklere, cuma ve cumartesi günleri 14 yaş üstü bayanlara, Pazar günleri de 14 yaş üstü erkeklerin kullanımına sunulan, ücretleri 5 ile 10 TL arasında değişen hizmet, her gün 1. Seans 10.00-13.00 saatleri, 2. seans da 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Haftanın her günü verilecek hizmet dolayısıyla her akşam genel temizliğin yapılarak hijyen konusunda halkın gönül rahatlığıyla kullanabileceği havuz alanında 3 cankurtaran da hazır bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel