Öne Çıkanlar Jandarma ekipleri hazine bakanı sosyal koruma ak parti ilk apantisit ameliyatı

TÜMSİAD’tan MHP’ye Ziyaret
 MHP İl Başkanlığı ziyaretinde İrfan Dinçer, Tümsiad’ın çalışmalarından bahsederken sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin ve ülkenin önemli dinamiklerinden olduğunu, iş adamlarının muhakkak ki şehrimize katkı sağlayacak fikirlere sahip olduğunu belirtti. Belediyelerde aktif olarak çalışan kent konseylerinde olduğu gibi, sivil toplum kuruluşlarından biri olan iş adamları derneklerinin de belediyelerin yükünü hafifleten destekleyici çalışmalar yapabileceklerini belirtti.

Manisa MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve yönetim kurulu üyeleri, Tümsiad’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Tanju Balatlı, özellikle siyasi partiler ve belediyeler için sivil toplum kuruluşlarının çok sayıda insana ulaşabilmek ve ortak beklentilerini anlayabilmek için önemli bir kaynak olduğu belirtti. Kendilerinin toplumun istekleri doğrultusunda çalışmayı hedeflediklerini söyleyen Balatlı, özellikle kültürel ve sosyal etkinliklerde paylaşım içerisinde olmak istediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel