Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Temizlik işçisi ile sokak köpeğinin kıskandıran dostluğu

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir belediyede görev yapan temizlik çalışanı Murat Emen ve sokak köpeğinin dostluğu imrendiriyor. Her gün temizlik yaptığı Cumhuriyet Meydanı’nda yolu kesişen sokak köpeğini seven Emen, daha sonra sokak köpeği ile oyun oynuyor. Temizlik çalışanı ile sokak köpeğinin pet şişeyle oyun oynamaları kameraya yansırken, ortaya insanın içini ısıtan görüntüler çıkıyor.
Temizlik çalışanı Murat Emen, insanlara sokak hayvanlarına duyarlı davranmaları çağrısında bulundu. Sokak hayvanlarına sahip çıkılması gerektiğini belirten Emen, “Herkes sahip çıkmalı. Sonuçta bunlar da canlı. Allah’ın yarattığı bir varlık. Buradan tüm insanlara sesleniyorum. Bu sokak köpekleri bize Allah’ın bir emaneti. Sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel