Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Tekerlekli sandalyeyi görünce gözyaşlarına hakim olamadı
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2013 yılında geçirdiği kaza sonrası yatağa mahkum kalan 77 yaşındaki Fatma Barlak, Alaşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile bir nebze de olsa yatağa mahkumiyetten kurtuldu. Gözyaşlarına hakim olamayan yaşlı kadın Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a teşekkür etti.
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce geçirdiği kaza sonrası kalçası kırılan ve yatağa mahkum bir hayat yaşayan 77 yaşındaki Fatma Barlak Alaşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyeyi görünce duygusal anlar yaşadı. Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi İcmal Altınay tarafından kendisine teslim edilen tekerlekli sandalyeyi görünce gözyaşlarına hakim olamayan yaşlı kadın Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Fatma ablamızın yaşadığı dram karşısında içimiz sızladı. Belediyemiz Meclis Üyesi İcmal Altınay’a verdiğimiz görev ile kendisine aldığımız tekerlekli sandalye ile yatağa olan bağımlılığından bir nebze kurtarmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel