Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Sulama göletlerinde temizlik
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Örencik ve Düzlen Mahallesi’nde hayvan içme suyu ve sulama göleti olarak vatandaşlara hizmet veren göletlerde temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştirdi.
Kırsal alanlarda üreticinin yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde gölet inşa etmesinin yanı sıra vatandaşlara hizmet eden ancak yeterli gelmeyen göletleri de elden geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Yunusemre ilçesi Örencik ve Düzlen Mahallesi’nde hayvan içme suyu ve sulama göleti olarak kullanılan 2 gölette temizlik ve büyütme çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla kırsal bölgelerimizde vatandaşlarımıza destek olmak üzere çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan bölgelere gerek sulama gerekse hayvan içme suyu göletleri kazandırıyoruz. Bunun yanı sıra geçmiş dönemlerde yapılan ancak mevcut ihtiyaca cevap veremeyen göletlerimizde de büyütme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz. Bu kapsamda Yunusemre ilçesi Örencik ve Düzlen Mahallelerinde bulunan ve gerek tütün dikiminde can suyu vermek, gerek ilaçlama makinalarına su alınması ve hayvanların su ihtiyacını karşılamak amacıyla bulunan mevcut göletlerimizde büyütme ve temizleme çalışması başlattık. Örencik ve Düzlen Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel