Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi şehzadeler belediyesi Sosyal Güvenlik Kurumu karaçoban

Su Sayaçları Konusunda Eğitim Aldılar
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha kaliteli hizmet sunabilmek için personel eğitimine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanlığı’nın sahada görev yapan personeli, su sayaçları konusunda eğitim aldı.
MASKİ Abone İşleri Daire Başkanlığı’nda sayaç okuma görevi yapan 25 saha personeli, İzmir’de eğitim seminerine katıldı. 3 gün süresince devam eden eğitimi başarıyla tamamlayan personeller eğitim sertifikalarını aldı. Hem kartlı hem de mekanik su sayacını kapsayan eğitim, personelin sayaçları daha seri şekilde yerinde kontrolü ve arıza tespitine yönelik olarak verildi. Aldıkları eğitim sayesinde MASKİ personeli, sayaçlarda meydana gelebilecek sorunlara anında müdahale ederek yerinde çözümler üretmek konusunda daha detaylı bilgi edindi. Eğitim, MASKİ bünyesinde görev yapan diğer personeli de kapsayacak şekilde genişleyerek devam edecek.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, 17 ilçeye hizmet veren MASKİ için bu gibi eğitimlerin özellikle önemli ve gerekli olduğunu vurgulayarak, sertifikalarını alan personelleri tebrik etti.
AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET SUNMAK
MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, “Manisa genelinde 558 bin 867 abonemize hizmet veriyoruz. Bunu yaparken de tüm personelimizin hizmet kalitesinin artması için eğitimlere büyük önem veriyoruz. Bu amaçla da sahada çalışan endeks okuma personelimizi eğitim semineri programına gönderdik. Açma kesme, sayaç arızası gibi konularla ilgilenen ekiplerimiz, bu eğitim sayesinde abonelerimize zamanında ve daha kaliteli hizmet sunacaklar. Abone İşleri Daire Başkanlığı olarak kişisel ve mesleki gelişimde büyük etkisi olan bu gibi eğitim çalışmalarını genişleterek devam ettireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel