Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Su Depoları Yenileniyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde su depolarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların daha sağlıklı içme suyu tüketmeleri için su depolarını yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, Kırkağaç’ta bulunan 3 su deposu MASKİ ekiplerinin çalışmaları ile yenilendi. Ekipler, Hamitli ve Gebeler mahallelerini besleyen su deposu ile Alacalar ve Söğütalan mahallelerini besleyen su depolarını yepyeni bir görünüme kavuşturdu.
BAKIMSIZ SU DEPOSU BIRAKMAYACAĞIZ
Su depolarını yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “İdaremiz, hemşerilerimize sağlıklı içme suyu ulaştırılması adına yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek su depolarımızın bakım-onarımlarını yapıyoruz. MASKİ olarak ilimizde bakımsız su deposu bırakmayacağız. Bu kapsamda, ekiplerimiz Kırkağaç’ta bulunan Hamitli, Gebeler, Alacalar ve Söğütalan mahallerimizin su ihtiyacını karşılayan depolarımızdaki çalışmalarını tamamladı. Paslı borular, sıvaları dökülmüş duvarların onarılmasının ardından mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız sağlıklı içme suyuna kavuşmuş oldu.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel