Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı şehzadeler belediyesi

Spil Mahallesi Kültür ve Taziye Evi inşaatı sürüyor
Yunusemre Belediyesi, Spil Mahallesi’nde hizmete girecek olan Spil Mahallesi Kültür ve Taziye Evinin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Yapımı hızla devam eden Kültür ve Taziye Evi’nin 1 ay sonra tamamlanması planlanıyor.
Yunusemre Belediyesi birçok projesini sırayla hayata geçiriyor. Kültür ve taziye evleri yapan Yunusemre Belediyesi, mahalle sakinlerinden takdir topluyor. Daha önceden Cumhuriyet Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’ni açan Yunusemre Belediyesi, Atatürk Kültür ve Taziye Evi’nin açılışı için gün sayarken, Spil Mahallesi Kültür ve Taziye Evi yapımı için çalışmalara devam ediyor.
Spil Mahallesi Muhtarı Şakir Kaya yaptığı açıklamada, 1 ay önce temeli atılan binanın hızla devam ettiğini kaydetti. Kaya, “Bazıları hemen bitmez diyordu. Ama Taziye Evi hızla yükseliyor. Başkanımız Mehmet Çerçi’ye ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel