Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Soma’da 7 Bin Dekar Arazi Sulanacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’da fasulye yetiştirilen 7 bin dekar arazinin sulanması amacıyla sulama kanalının bakım, onarım ve temizliğini gerçekleştirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde üretim yapan vatandaşlara götürdüğü hizmetler ile herkesin takdirini topluyor. Soma ilçesinin Yağcıllı mahallesinde fasulye yetiştiren üreticilerin yardımına koşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sulama kanallarının bakım, onarım ve temizliğini yaptı. Bakımsızlık nedeniyle yıllardır çiftçilerin sıkıntı yaşaması üzerine harekete geçen Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, tüm kanalı temizleyerek çiftçilerin kullanımına sundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üreticinin her zaman yanında olduğunu ifade eden Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, üreticinin gelirlerinin artması noktasında hizmetlere devam edeceklerini söyledi. Daire Başkanı Okkalı, Soma’nın Yağcıllı Mahallesinde bulunan sulama kanalının temizlenmesinin ardından çiftçilerin hizmetine sunulduğunu belirterek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, üreticilerimize her türlü desteğin verilmesi talimatını verdi. 17 ilçemizdeki üreticilerimiz için örtü altı (sera) yetiştiriciliği, meyvecilik ve arıcılık hibe destekleri ile birlikte hayvan içme suyu göletleri, su sondajları, sulama havuzları gibi onlarca proje yürütüyoruz. 7 bin dekar arazide fasulye üreten çiftçilerimize de destek olarak yıllardır temizlenmeyen sulama kanalının bakım onarım ve temizliğini yaptık. Üreticilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını söyleyen Yağcıllı Mahalle Muhtarı Mücahit Köse ise üreticiye destek konusunda tüm imkanlarını kullanmasından dolayı mahalle sakinleri adına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel