Öne Çıkanlar nurullah savaş mısırdaki idam kararları recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu yunusemre

Soma TSO'nun yeni başkanı Cem Doğan oldu

Soma TSO'da toplam 7 meslek komitesi grubunda yapılan seçimlerde, Cem Doğan’ın lideri olduğu sarı renkli seçim pusulasına sahip 'Değişim Grubu' adına seçime giren meslek üyeleri kazandı. 3. grupta ise Hakan Işık’ın liderlik yaptığı 'Mavi Grup' meslek üyeleri kazandı. Cem Doğan’ın başkan adayı olduğu 'Değişim Grubu' mecliste 15 sandalyenin sahibi olarak, seçimleri kazandı. Seçimlerin ardından açıklama yapan Soma Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı Cem Doğan, “Soma ve Kırkağaç’ta yapılan seçimler hayırlı uğurlu olsun. Seçim çalışmaları çok güzel geçti. Sandıklar açıldı ve başkanlık bize nasip oldu. Bütün arkadaşlarımızla birlikte kaldığı yerden oda faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi. 
Seçimi kaybeden Hakan Işık ise "Seçime gelip oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bana ve ekibimdeki arkadaşlarıma oy verenlere şükranlarımı sunuyorum. Cem Dogan’a başarılar diliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel