Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Sökülen Ağaçlar Yerine Dikildi
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde belediyenin fen ekipleri tarafından yapılan yol ve kaldırım çalışmaları sırasında zarar görmemeleri nedeniyle sökülen ağaçlar çalışmaların tamamlanmasının ardından yerlerine dikildi.
Manisa’nın hızla büyüyen ilçelerinden biri olan ve nüfusu 100 bini geçen Alaşehir’in daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir olması için Alaşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
TEDAŞ tarafından elektrik kablolarının yer altına alındığı İstasyon Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Sokak, Kahraman Sokak ve Sancak Sokakta Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından toplamda 4 bin 500 metrekare asfalt ve bin 500 metrekare kaldırım bordürleri ile karolar döşendi. Yenice Mahallesinde de Ziya Gökalp 1. Sokak ile Cihangir Caddelerinde toplamda 5 bin 400 metrekare asfalt ve bin 950 metrekare kaldırımlı yol çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sırasında kaldırımda bulunan ve zarar görmemesi nedeniyle yerinden sökülerek park bahçeler müdürlüğünün himayesinde koruma altına alınan onlarca ağaç da çalışmaların tamamlanmasının ardından yerlerine dikilerek bakımları yapıldı.
Yapılan çalışmaları Alaşehir Belediye Başkanvekili Halil Kara da yerinde görerek ekiplerden bilgi aldı.
ŞANTİYE GÖRÜNTÜSÜNDEN KURTULACAK
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici yapılan çalışmalar hakkında, “TEDAŞ’ın kablolarını yer altına aldığı, İstasyon Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Sokak, Kahraman Sokak ve Sancak Sokakta toplamda 4 bin 500 metrekare asfalt ve bin 500 metrekare kaldırım bordürleri ile karolarının yanı sıra kent estetiği gözetilerek ilçemizin örnek mahallelerinden biri olacak. Yine eş zamanlı olarak Yenice Mahallesi Ziya Gökalp 1. Sokak ile Cihangir Caddelerinde toplamda 5 bin 400 metrekare asfalt ve bin 950 metrekare kaldırımlı yol çalışmalarımız devam etmekte” dedi.
ÇEVREYE SAYGILI BELEDİYE
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ise çalışmaları yaparken hızla büyüyen bir şehir olan Alaşehir’in geleceği düşünülerek hareket edildiğini anlatarak, “Çalışmalarımız sırasında bazı bölgelerde mevcut ağaçların zarar görmemesi için yerlerinden sökerek çalışmaların tamamlanmasının ardından tekrar yerlerine dikimini gerçekleştiriyoruz. Bizler daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Alaşehir’in inşası için çalışıyoruz ve çalışmalarımızı da ilçenin geleceğini düşünerek yapıyoruz. Çevreye olan saygımız artarak devam edecektir.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel