Öne Çıkanlar alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Manisa Büyükşehir Belediyesi Baba İlgilenir

Sofuoğlu Akhisar Ve Saruhanlı'da Partililerle Buluştu
 Manisa’da AK Parti’nin kurucu üyeleri arasında yer alan Ahmet Sofuoğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında AK Parti Saruhanlı ve Akhisar ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Ahmet Sofuoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelerek, kendisini tanıttı. Manisalı bir esnafın oğlu olduğunu ve siyasete Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı olarak başladığını anlatan Sofuoğlu, Refah Partisi’nin kapatılmasının ardından açılan Fazilet Partisi’nde kurucu il başkan yardımcılığı ve AK Parti’nin kurucu üyelerinden olduğunu anlattı.

Sofuoğlu, “Milletimizin birlik ve beraberliğini sağlama, sevgi medeniyeti kurma adına karınca kararınca katkıda bulunmak istiyor, gönüllü olarak bu çalışmalarda ben de bulunmak, yasal düzenlemelerde millete hizmet etme şerefine layık olmak istiyorum. Hayat ve varlık düsturumuz olan hakkaniyet ve adalet ilkeleriyle insan onuruna saygı çerçevesinde şekillenecek yeni Türkiye’nin millet meclisinde siz güzel insanların, Şehzadeler şehri güzel Manisa’mızın temsilcisi olma talebinde bulunuyorum” dedi.
Saruhanlı ve Akhisar’da yoğun bir ilgiyle karşılanan Sofuoğlu teşkilat mensuplarından tam destek aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel