Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam alaşehir mitingi Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp

Selendi polisinden şiddete karşı bilgilendirme

Manisa’nın Selendi ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla hem KADES uygulaması anlatıldı hem de broşür dağıtıldı.

Manisa’nın Selendi İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polisler tarafından kadına şiddetin önlenmesine yönelik ilçe genelinde kadınlara KADES uygulaması anlatılırken konuyla ilgili broşür dağıtıldı. Yeni camii mahallesinde mukabele yapan kadınları ziyaret eden kadın polis memurları kadınları tek tek konuyla ilgili bilgilendirdi. Aile içi şiddete maruz kalan kadının şiddetle baş etmesine destek olmak üzere başvurabileceği kurum ve kuruluşlar, şiddete maruz kalındığında yapılacaklar ve nelerin şiddet olduğu sade bir dille polisler tarafından kadınlara söylendi. Broşür dağıtan polis ekipleri, eşinden veya bir başkasından şiddet gören, şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınların, akıllı telefonlarına yükleyebilecekleri bir uygulama olan kadın acil destek uygulaması (KADES) hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel