Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Şehzadeler'den Sanata Tam Destek
 Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ‘Eskimeyen Şarkılar Unutulmaz Besteciler’ konseri ile Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen konsere Vali Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas ve Ali Özyiğit, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, TRT İzmir Radyo Sanatçısı Bestekar Yılmaz Yüksel ve çok sayıda sanatsever katıldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel eserler koro ve solo şeklinde seslendirildi. Daha önce pek çok konserde koroda yer alan Şef Tahir Kahraman ilk konserini verdi. Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Kurucu Başkanı Mehmet Yumrukaya, 2003 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Yumrukaya, konserin gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan Şehzadeler Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konseri büyük bir ilgiyle izleyen Vali Erdoğan Bektaş ise, koro ekibine başarılar dileyerek Yumrukaya’ya çiçek takdim etti. Şef Tahir Kahraman’ın çiçeğini ise Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas takdim etti.

Konser sonunda Bestekar Yılmaz Yüksel, Kalamış adlı eseri konsere katılanlarla birlikte seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel