Öne Çıkanlar sosyal koruma İsmail Aydın hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Şehzadeler’den 3 bin kişilik aşure ikramı
Şehzadeler Belediyesi Muharrem ayı nedeni ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında vatandaşlara 3 bin kişilik aşure dağıttı. Her yıl Şehzadeler’in farklı yerlerinde binlerce vatandaşsa aşure ikram ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Muharrem ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı neden ile vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında kurulan stantta vatandaşlara 3 bin kişilik aşure ikramı yapıldı. Düzenlenen aşure ikramına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.
"Hz. Hüseyin efendimizin acısını ilk günkü gibi bizlerde hissediyoruz"

Manisa halkının Muharrem ayını tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler halkının ve tüm İslam ümmetinin Muharrem ayını tebrik ediyorum. Bilindiği gibi Muharrem ayında yüzyıllardır süre gelen bir aşure geleneğimiz var. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak bugün ilk aşuremizi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında dağıttık. Rabbim bu hayrımızı kabul etsin. Bu aşure hayrımızı başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş olan aziz şehitlerimiz için yapıyoruz. Yine bu mübarek ayda Şehitlerin efendisi olan Hz. Hüseyin efendimizin acısını ilk günkü gibi bizlerde hissediyoruz. İnşallah acıların yaşanmadığı hüzünlerin son bulduğu özellikle İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının dindiği nice güzel günlere kavuşuruz vesilesi ile tekrardan tüm vatandaşlarımızın muharrem ayını tebrik ediyorum. Aşure ikramımıza büyük ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Manisa hayırsever bir şehirdir. Ben inanıyorum ki bugünden sonra her sokakta her apartmanda her gün aşure ikramları olacak. Herkes elindekini komşularıyla yakınlarıyla sevdikleri ile paylaşmaya devam edecek. İşte bu bizim güzelliğimiz farkımız ve değerimizdir. Bütün hayırseverlerimizin hayırlarını rabbim kabul etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel