Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Şehzadeler‘de Sporculara Destek
 Şehzadeler Kaymakamlığı, Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu Voleybol takımına malzeme desteğinde bulundu. Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından sağlanan malzeme teslim törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve veliler katıldı.

Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu bahçesinde düzenlenen törende konuşan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “Geçtiğimiz karne dağıtım döneminde bu okulumuza geldiğimizde bizden öğrencilerimizin talebi olmuştu. Bizde o talep listesini incelediğimizde öğrenci kardeşlerimizin bizden eşofman talebi olduğunu gördük. Sayın valimiz konuyla ilgilenmemizi istediler. Bizlerde çocuklarımızın yüzü gülsün, sorunları çözülsün ve ihtiyaçları görülsün diye sosyal yardımlaşma vakfımız aracılığı ile bu talebin karşılanmasını sağladık. Bu kararı almamızda bizlere destek olan değerli Şehzadeler Belediye Başkanımıza, vakıf mütevelli heyetimize çok teşekkür ediyorum. Bu gün aramızda ilimize yeni gelen İl Milli Eğitim Müdürümüze de yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. Göreve geldiğim günden beri hep bir şeye dikkat ettim. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların bütün ihtiyaçları bütün istekleri bizim için çok önemlidir. Bu nedenle Şehzadeler ’de sporu sürekli olarak destekliyoruz desteklemeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki geleceğin milli sporcuları sizlerin arasından yetişecektir.” diye konuştu.

’EN BÜYÜK HEDEFİMİZ, SİZLERİN ŞEHZADE GİBİ YETİŞMESİDİR’

Şehzadeler ilçesindeki her bir öğrencinin bir şehzade gibi yetişmesi için çalıştıklarını vurgulayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bizlerin geleceği olan sizler iyi olursanız bizlerde iyi oluyoruz. Sizleri seviyoruz. Tüm çalışmalarımızı sizlere göre planlıyoruz. Daha güzel şartlarda eğitim alabilmeniz için sizlerin hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Şehzadeler ‘de sizlerin daha çok başarılı olmanız için çalışıyoruz. Bizlerin en büyük hedefi sizlerin birer Şehzade gibi yetişmesidir. Gelecekte inşallah şehrimize, ülkemize en güzel hizmetleri sizler sunun. Biz de sizlerin başarılarıyla iftihar edelim arzusundayız” dedi.

’ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ’

Sportif alanda başarılı olan öğrencilere gereken tüm desteği sağlayacaklarını ifade eden Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, “Böylesine güzel bir projede sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Eğitim ve öğretimin olmazsa olmazlarından birisi de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdir. Sportif faaliyet yapmak adına imkânı olmayan veya imkânı olup ta ödüllendirilmesi gereken sporcu kardeşlerimiz mutlaka vardır bizde bunlara destek olmaya devam edeceğiz. Bu gün burada spor adına başarılı olan öğrenci kardeşlerimize destek vereceğiz. Bu gün bu anlamlı projeyi hayata geçiren başta Şehzadeler Kaymakamımıza belediye başkanımıza ve vakıf mütevelli heyetine çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Okul ’da yapılan programın ardından protokolün ikinci durağı engelli öğrenci Kadir Adıyaman’ın evi oldu. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu daha önce Adıyaman’ı ziyaret ettiklerini ifade etti. Yapılan ilk ziyarette Kadir Adıyaman’ın istemiş olduğu dizüstü bilgisayarı teslim eden Çorumluoğlu Kadir Adıyaman’a başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel