Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Şehzadeler Personeli Eğitime Başladı
 Geçtiğimiz aylarda Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğini alan proje yazma ve bütçeleme eğitiminin açılışında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan eğitimler sayesinde Şehzadeler ilçesine güzel projeler kazandırılacağına inandığını ifade etti. Tam gün devam edecek olan Proje Yazma ve Bütçeleme Eğitimi 5 gün sürecek.

Şehzadeler Belediyesi olarak personel eğitimlerine büyük önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bizler için eğitim hayatının sona ermesinin ardından ben öğrendim eğitim hayatı bitmiştir, demek tamamen yanlıştır. Bu nedenle hayat boyu kendimizi yenilemeliyiz. Sürekli kendimizi geliştirmeliyiz, okumalıyız. Sürekli olarak ifade ettiğim gibi, Şehzadeler Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızın hepsini seviyor ve bütün olarak kabul ediyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Bulunduğu konum itibarı ile bazı arkadaşlarımız yetersizdir deyip onu bir kenara itmiyoruz. Bizim anlayışımız şudur; Bir insan her konuda uzman olamaya bilir, her konuyu çok iyi bilemeye bilir, ancak biz Şehzadeler Belediyesi olarak arkadaşlarımıza daha donanımlı ve birikimli olmaları noktasında eğitimlerden geçireceğimizi ifade etmiştik. Seçildiğimizden beri bu tür eğitim programlarını düzenledik düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansıyla ortak yapılan Proje Yazma ve Bütçeleme Eğitimi’nin ardından personelin daha donanımlı olacağını ifade eden Başkan Çelik, “Şuan eğitimin almış olduğunuz bu projede çok anlamlı bir projedir. Bu bağlamda bize destek sunan Zafer Kalkınma Ajansı’na çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki, eğitim alan arkadaşlarımız Şehzadelere yapılacak olan en güzel projeleri hazırlayacak. Biz herkesi önemsiyoruz, Belediyemizde görev yapan arkadaşlarımızın bulundukları görev üzerine iyi bir eğitim aldıkları takdirde daha başarılı daha verimli olacaklarına inanıyorum. Bu gün yapılan bu proje yazma eğitiminin de faydalı olacağına inanıyorum ve bu eğitime katılan bütün arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu eğitim en verimli şekilde neticelenecek ve en iyi bilgiye donanıma haiz bir şekilde projeler yazacaksınız. Bu tür çalışmalarla belediyemize, Şehzadeler ilçesine güzel hizmetler kazandırmak insanı mutlu eden heyecanlandıran bir durumdur. Bizim tek arzumuz insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu sabah bir teyzemiz ziyaretime geldi. Bir duası oldu. Bunu da bu vesile ile sizlerle paylaşmak isterim. Teyzemiz dedi ki ‘Allah kalbinden nuru, evinden ve eşinden huzuru eksik etmesin’ dedi. Çok güzel bir duaydı. İşte bizler bunun için uğraşıyoruz. Bize bu dualar yeter. İnsanlarımızın memnuniyeti, duası bizler için en büyük payedir. Ben tekrardan bu eğitimin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel