Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Şehzadeler İftar Sofrası Sancaklıiğdecik’te Kuruldu
Şehzadeler Belediyesi ilk Mahalle iftarını Sancaklıiğdecik te kurdu.
Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası Sancaklıiğdecik Mahallesinde kuruldu. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar programının ardından yapılan ilahi dinletisi ve Hacivat Karagöz orta oyunu mahalle halkı ve çocuklar tarafından büyük beğeni topladı. Sancaklıiğdecik İlk Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyeleri Ali Özyiğit, Mehmet Emin Çipiloğlu, Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Songüler, Sancaklıiğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca her akşam vatandaşlarla bir araya gelerek iftarını açtığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Ramazan ayında binlerce hemşerilerimizle iftar sofralarında buluşuyor, aramızda sevgiyi, muhabbeti ve kardeşliği pekiştiriyoruz. Bu gün burada sizlerle bir arada olmamıza destek veren katkı sağlayan hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak 65 mahallemizin tümünde hizmetler ediyoruz. Sancaklıiğdecik mahallesinde de bugüne kadar yapılması gereken ne varsa ne talep edildiyse bugüne kadar hepsini yapmaya çalıştık inşallah bundan sonra da daha fazla hizmet etmek için çaba ve gayret sarf etmeye devam edeceğiz. Birkaç gündür içimiz yanıyor. Din bilmeyen ramazan bilmeyen, oruç, mukaddesat bilmeyen alçaklar, kahpeler oruçlu insanlara karşı alçakça saldırılar düzenliyor. Şehitlerimiz var. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Oruçlu halleriyle, böylesi mübarek bir günde, yetimlerini, yavrularını geride bırakarak şehadet şerbetini içen kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bu ülkenin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine kast etmek isteyen alçak hainlere fırsat vermesin. Şu mübarek günler hürmetine, kan döken, gözyaşı akıtan, bizim kardeşliğimize, bayrağımıza kast eden alçaklara rabbimiz kahrı perişan eylesin. Bizim kardeşliğimizi ve bu ülkede ki mevcudiyetimizi kıyamete kadar daim eylesin inşallah. Daha nice güzel iftar sofralarında bir arada olmak dileği ile rabbim tutulan oruçları kabul etsin” dedi. İftar programının sonunda yapılan ilahi dinletisi mahalle halkının büyük beğenisini toplarken, Hacivat - Karagöz orta oyunu çocuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel