Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Şehzadeler Belediyesi yaz spor okulları sona erdi

Şehzadeler Belediyesi’nin, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği Yaz Spor Okulları sertifika töreniyle son buldu. Düzenlenen kurslardan 485 öğrenci yararlandı.

Şehzadeler Belediyesi’nin öğrencilerin yaz dönemini verimli geçirebilmeleri için yüzme, basketbol, muay thai ve wushu branşlarında düzenlediği Yaz Spor Okulları sona erdi. Kurslara katılan öğrenciler, kurs sonrası sertifikalarını Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Akif Özer ve yönetim kurulu üyeleri Nedim Diyemli ve Şerif Gül’ün elinden aldı. Şehzadeler Belediyesi’nin, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlediği kurslardan 485 öğrenci yararlanırken Atatürk Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen sertifika töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel