Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi alaşehir mitingi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Manisa Büyükşehir Belediyesi

Şehit Ailelerinden Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç'a Plaket

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Kıymetli Başkanım, Şehit ailelerimizden Gazilerimizden hakkınızda çok güzel şeyler duyduk, bu bizi sevindirdi. Bizleri sahiplenmeniz değer vermeniz önemli. Topluma örnek duruşunuz için teşekkür ediyorum’ dedi.

Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç : ‘Ümit Başkanım, çok değerli Şehit yakınları ve Gazilerimiz ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin huzuru ve rahat bir hayat sürmemiz adına büyük fedakârlık sunmuş insanlarsınız, daima yanınızda olmaya devam edeceğim’ diye konuştu.

Şehit aileleri ve Gaziler tarafından Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç'a plaket takdiminde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel