Öne Çıkanlar MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi

Satranç Takımı'ndan Büyük Başarı
Gediz Satranç Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü oyuncularından Mehmed Kaçangar birinci, Harun Gonca ikinci, Buğrahan Hamza Özenç de üçüncülüğü elde etti.

Yunusemre Belediyespor Satranç Kulübü hocası Hasan Alevnur, Satranç Kulübü olarak 2015 Manisa Hızlı Satranç İl Birinciliğinde ilk üç kupayı alarak büyük bir başarıya imza attıklarını vurgulayarak, “Sporcularımızdan Mehmed Kaçangar tüm rakiplerini yenerek 8’de 8 yaptı ve yapılabilecek en iyi dereceyi yaptı. Harun Gonca ve Buğrahan Hamza Özenç de bu zorlu mücadelelerden sırasıyla ikinci ve üçüncü olarak ayrılmayı başardılar ve kupayı kaldırdılar. Yine kulübümüz oyuncularından Süleyman Korkmaz, Ulusal Kuvvet Derecesi (UKD) kategorisinde en iyi performansı göstererek birincilik madalyasını aldı. Bu başarılarından dolayı sporcularımızı kutluyor ve Yunusemre Belediyespor Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel