Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA ŞEHRİN KARAKTERİ

Saruhanlı’da El Emeği Eserler Görücüye Çıktı
Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslarda kursiyerlerin hazırladığı el sanatlarından oluşan ürünler, açılan yılsonu sergisinde görücüye çıktı.
Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen açılışa Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile diğer davetliler katıldı.Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yüksek, burada yaptığı konuşmada, serginin yıl boyunca açılan kurslarda kursiyerler tarafından hazırlandığını belirterek, 2015-2016 eğitim sezonunda 101 ayrı kursun açıldığını, yeni dönemde ise özellikle fotoğrafçılık, ahşap boyama ve hediyelik eşya gibi kursların açılacağı bilgisini verdi. Daha sonra Kaymakam Kanyılmaz ve Başkan Yaralı, kurdele keserek serginin açılışını yaptı. Protokol üyeleri ve davetliler sergiyi gezdi, el sanatlarından oluşan eserleri ilgiyle inceledi. Serginin 3 Haziran Cuma günü mesai saati bitimine kadar izlenime açık kalacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel