Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Manisa Büyükşehir Belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA

Sarıkız Kavşağı’nda Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin nisan ayında temelini atığı Alaşehir Sarıkız Kavşağı’nda çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Sürücülerin kabusu haline gelen kavşakta yürütülen çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kavşağın yıl sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.
Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. Geçtiğimiz ay temeli atılan kavşağın trafiğin yoğun olduğu bölgeyi rahatlatacağını ve meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılmasına önemli rol oynayacağını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kavşağın ihale sürecinin ocak ayında tamamlanmasıyla yer tesliminin gerçekleştirildiğini belirtti. Sarıkız kavşağı ile ilgili sürücülerin yoğun şikayetlerinin olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Kavşağımızı kısa sürede tamamlayarak Alaşehirli vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda aralıksız olarak sürdürülüyor. Umarım bu kavşakla birlikte bölgede yaşanan trafik kazalarının en aza indirgenmesine katkıda bulunmuş oluruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel