Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi joachim gauck ŞİİR TADI HEGEM MANİSA Manisa Büyükşehir Belediyesi

Sarıgöl’de kanser hakkında bilgilendirme yapıldı
Sarıgöl Toplum Sağlığı Merkezi (TSM), eğitim hemşireleri ve ebeleri tarafından "Sağlıklı Yaşam" aracı ile halka kanser ve türleri hakkında bilgiler verildi.
Sarıgöl TSM önünde sağlıklı yaşam aracında stant açılarak gün boyunca, merkezde görevli ebeler Esin Özcan, Dilber Kahraman, Fadime Duman ve Hemşire Abide Çamlıbel tarafından vatandaşlara video eşliğinde kalp hastalığı, rahim ağzı, prostat, meme ve bağırsak kanserleri hakkında bilgiler verilerek, vatandaşlara el broşürleri dağıtıldı. Vatandaşlar da merak ettiği konular hakkında görevlilere sorular sorarak bilgiler aldılar.
Ebe Esin Özcan, "Kanserden korunmanın en kolay yolu, erken teşhis. Vatandaşlarımızı kanser konusunda uyardık ve bilgilendirdik." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel