Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Sarıgöl'de Atık Su Arıtma Tesisi İçin Yer Bulundu
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl Atık Su Arıtma Tesisi kurulması için kendi mahallesi olan Çanakçı Mahallesinde Muhtar Ramazan Yeşil ve mahalle halkı ile bir araya gelerek, atık su tesisinin çevreye zararlı olmadığını anlatarak mahalle halkını ikna etti.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk yaptığı açıklamada atık su tesislerinin kısa zamanda hayata geçeceğini ifade ederek, "2012 yılında projesi hazırlanan Gediz Havzasını çevre kirliliğinden kurtaracak olan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi Çanakçı Mahallesinde hayata geçiyor. Çanakçı Halkına Atık Su Arıtma Tesisinin amacını, faydasını ve bu topraklara olan kazancını bizzat anlattım. Mahallemden olumlu sonuçlar aldım. Bu nedenle de kendi mahalle halkıma teşekkür ederim." dedi.

Başkan Selçuk, Sarıgöl Atık Su Arıtma Tesisi için önümüzdeki günlerde İller Bankasından bir ekibin Çanakçı Mahallesine gelerek sondaj çalışmalarına başlayacaklarını ardından hemen ihalesinin yapılarak atık su arıtma tesislerine hayata geçireceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel