Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Sardok, Yelimere Kanyonu’na Gezi Düzenledi
Manisa’nın Salihli ilçesindeki kısa adı SARDOK olan Sardes Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü, Selendi ilçesinde bulunan Yelimere Kanyonu’na gezi düzenledi.
Kanyonun eşsiz güzellikte olduğunu ve Selendili yöneticilerin kanyonunun tanıtımı için büyük çaba sarf ettiğini kaydeden Sardes Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü Başkanı Taner Karancı, "Selendi ilçesinde Terziler Mahallesinin doğu bölgesinden geçen Selendi Çayı’nın oluşturduğu Yelimere Kanyonu eşsiz güzellikte. Bu kanyonun tanıtımı ve turizme kazandırılması için Selendili idarecilerde büyük bir çaba sarf ediyor. Bizde Sardes Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü olarak 30 kişilik bir grupla Yelimere Kanyonuna gezi düzenledik. 10 kilometre uzunluğundaki kanyonun derinliği yer yer 250 metreyi buluyor. Suyun toprak ve yeşille bu olağanüstü uyumu, ancak usta bir ressamın çizdiği tabloda görülebilir. Kanyonun güzelliği kadar, mahallede yaşayan insanların misafirperverliği de çok güzeldi. Aynı zamanda kulübümüz üyesi olan Sadık Şentürk rehberliğinde gerçekleştirdiğimiz yürüyüşe, Salihli’de yaşayan Selendili vatandaşlarda eşlik etti.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel