Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Salihli’ye 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi
Manisa’nın Salihli ilçesindehayırsever işadamı Şahin Şen tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin protokolü Manisa Valiliği’nde imzalandı.
Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliği’ne atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile Niğde Valiliği’ne atanan Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Manisa’nın Salihli ilçesine hayırsever işadamı Şahin Şen tarafından yaptırılacak 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin protokolünü imzaladı. Manisa Valiliği’nde düzenlenen imza törenine ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş da katıldı. Kendisini hiç çocuğunun olmadığını ve bu nedenle eğitime yatırım yapmak istediğini dile getiren hayırsever işadamı Şahin Şen, yaklaşık 2 milyon 500 bin liraya mal olacak 24 derslikli liseye kendi ismini vereceğini dile getirdi. Lise’yi A’dan Z’ye her şeyinin kendisi tarafından yaptırılacağını ifade eden hayırsever Şen, "Bir lise yaptırarak hem ticaret yaptığım ilçemize bir katkım olmasını istedim, hem de tüm öğrencilerimiz çocuklarımızdır düşüncesiyle eğitime katkıda bulunmak istedim. Ramazan Ayı’nda sonra temelini atacağım liseyi 1 yıl içerisinde bitirmeyi hedefliyorum. Ayrıca iki valinin bir protokole imza atmasıda her zaman rastlanılan bir olay değil. İkimi valimizin yapacağım hayr işine imza atmaları beni mutlu etti’’ dedi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise "Bu hayırseverliğin diğer ilçelerimize de yansımasını istiyoruz. Hayırseverin ilgisini çekebilmek için ilçe yönetimi, kaymakamlarımızın ve yerel yöneticilerinin büyük gayret göstermesi gerekir. Eğer bunu başaramazsak hayırsever başka yollara yöneliyor. Demek ki Salihli İlçemizdeki yöneticilerimiz hayırseverimize bu güveni verip, vatandaşa nasıl fayda olabilirim diye düşünmüş’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Bektaş, Salihli Kaymakamı Peynircioğlu ve hayırsever işadamı Şen yaptırılacak olan lise için protokole imza attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel