Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

Salihli’nin iki mahallesinde ara seçim yapıldı

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Kırveli ve Caferbey mahallelerinde yapılan ara seçimlerde yeni mahalle muhtarları belli oldu.

31 Mart 2019 seçimlerinde Kırveli Mahalle Muhtarı seçilen Ahmet Avşar’ın görevden alınması, Caferbey Mahalle Muhtarı Selçuk Ocak’ın ise görevinden istifa etmesinin ardından 2 mahalle yeni muhtarını belirlemek için sandığa gitti. 2 bin 564 seçmenin bulunduğu Kırveli Mahallesi’nde muhtarlık için 6 aday yarışırken, kullanılan oyların 916’sını alan Mehmet Emin Kanat seçildi. 611 seçmenin yer aldığı Caferbey Mahallesi’nde ise 4 aday muhtar olabilmek için yarışırken, kullanılan oyların 211’ini alan Hürol Işık muhtar oldu.

Kırveli Mahalle Muhtarı Kanat ve Caferbey Mahalle Muhtarı Işık’ın mazbatasını alarak önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel