Öne Çıkanlar kısa film kenan ışık manisa aile hekimleri derneği manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı

SALİHLİLİBÜROKRATLAR BURSA DA İFTAR DA BULUŞTU
Salihli protokolü Yetiş Aksoy Başkanlığı’ndaki Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
Tüccarlar sitesindeki Ticaret Borsası Hizmet binası önünde gerçekleştirilen ve Borsa Başkanı Yetiş Aksoy ile Meclis Başkanı Halil Çöygün’ün davetlileri tek tek karşıladığı iftar programına Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Halil Aşık, Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy, Sosyal Hizmetler Müdürü Alim Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, CHP İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, esnaf odası başkanları, ilçenin önde gelen isimleri ve davetliler katıldı.
Müftü Nurullah Sadıç’ın yaptırdığı duanın ardından konuşan Borsa Başkanı Yetiş Aksoy “Kardeşlik ve hoşgörü ayı olan mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine katıldığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Aksoy “Birlik ve beraberliğimize vesile olan 11 ayın Sultanı Ramazan Ayının bizlere bir araya getirdiği ortadadır. Bu birliğimizin her alanda da devam etmesini arzuluyorum. Borsa olarak biz üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel