Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu şehzadeler belediyesi

Salihlili çocuklar masal tadında bir gün geçirdi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören minikler için masal okuma etkinliği düzenledi. ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını öğretmenlerinden dinleyen minikler, daha sonra masalın canlandırmasını da yaparak, masal tadında bir gün yaşadı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede sürdürdüğü etkinliklerle çocukları sevindiriyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında Salihli ilçesinde Çocuk Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde ayda bir kez düzenlenen kitap okuma etkinliği yapıldı. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılan etkinlikte, keyifli saatler geçiren çocuklara, Rehber Öğretmen Özgür Yokuş eşliğinde ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalı okundu. Çocukların ilgiyle dinlediği masal sonunda etkinliğe katılan öğrenciler tarafından ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ hikayesi canlandırıldı. Ayda bir kez farklı hikaye ve masallarla devam edecek olan etkinlik sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Okuma etkinliğinden duydukları mutluluk gözlerine yansıyan öğrenciler, düzenlenen etkinlik nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel