Öne Çıkanlar genel haber Manisanın Şehzadeler ilçesi karaçoban Sosyal Güvenlik Kurumu gençlik

Salihli’de tam kapanma denetimi gerçekleştirildi

Korona virüs tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma uygulamasının başlamasıyla birlikte, Manisa’nın Salihli ilçesinde de tam kapanma denetimleri gerçekleştirildi.

Denetimlerde Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan ve Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz’da eşlik etti.

Oluşturulan ekiplerce sosyal mesafe ve maske takma kuralı, karantina hükümlerine aykırı davranan şahıslara yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Tam kapanma denetimi kapsamında ekipler yeme-içme yeri, bakkal, market, fırın, konaklama, kasap gibi 434 işyerinde denetim gerçekleştirdi. Özel araçlar ve şahısların kontrolü yapılırken, toplamda 9 şahsa da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiklerinden dolayı idari yaptırım uygulandı.

Kaymakam Sağlam, sokaktaki vatandaşlara tam kapanma uygulamasına normal hayata dönebilmek için harfiyen uyulması gerektiğini ve bu dönemde uygulanan tedbirlerin bu salgından kurtulmak için bir fırsat olarak değerlendirerek hep birlikte hareket etmemiz gerektiği çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel