Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Zafer Sezer Alp Sarıgöl Cumhuriyet Halk Partisi Depo Bakım Onarımları Başladı Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı

Salihli’de sokak hayvanlarına mama desteği

Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu kurucu üyesi İbrahim Dibek, sokak hayvanları için mama hediye etti.

French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu tarafından Salihli’deki sokak hayvanları için mama desteği yapıldı. Grubun kendi imkanları ile bulduğu sponsorlar sayesinde her ay farklı bir barınağı ziyaret ederek mama desteği sağladığını belirten Dibek, Salihli Belediyesi’nin sokak hayvanlarına duyarsız kalmadığını ve onların temiz bir ortamda tedavilerinin gerçekleştirildiğini ifade ederek, Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti.

Duyarlı davranışlarından dolayı French Bulldog Türkiye Sosyal Platformu kurucu üyesi İbrahim Dibek’e teşekkür eden Veteriner İşleri Müdürü Birol Avcı, Türkiye’nin en modern hayvan barınaklarından biri olan Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde sokak hayvanlarının modern bir ortamda bakılarak tedavilerinin yapıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel