Öne Çıkanlar sosyal koruma hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri ak parti

Salihli’de Emlak Danışmanlığı Kursu
Manisa’nın Salihli ilçesinde birçok kişiye önemli mesleki sertifikalar kazandıran Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü, bu kez açtığı Emlak Danışmanlığı kursuna katılan 19 kursiyere sertifika sahibi yaptı.
İhtiyaca göre Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kurs açtıklarını ifade eden Salihli HEM Müdürü Mehmet Yazka, açtıkları Emlak Danışmanlığı kursu ilk mezunlarına sertifikalarını verdiklerini söyledi. Emlak Danışmanlığı kursuna katılan kursiyerin toplam 200 saat eğitim gördüğünü vurgulayan Yazka, kursta emlak ile ilgili genel kavramlar, hukuki ve ekonomik boyutta emlâkçılık, emlak alım satım, kiralama gibi konular hakkında bilgiler verildiğini ifade etti. “Emlakçılık” ile ilgili temel eğitimlerin verildiği kurs sonunda, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verildiğini anlatan Yazka, sertifikaların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olduğu için tüm Türkiye’de geçerli olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel