Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul

Salihli Kaymakamı Niğde Valisi Oldu
Manisa’nın Salihli ilçesi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi oldu. Peynircioğlu Eylül 2011 yılında Salihli Kaymakamlığına atanmış ve o tarihten itibaren de Salihli’de görev yapıyordu.
13 Aralık 1963 Aydın doğumlu olan Peynircioğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Aydın’ın İncirliova ilçesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1985 yılında mezun olan Peynircioğlu, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. Eynesil İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ertan Peynircioğlu, 1989 yılında İçişleri Bakanlığı 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek Adana’nın Feke ilçesine atandı. Peynircioğlu, Daha sonra Bingöl’ün Karlıova ilçesi, Kars’ın Kağızman İlçesi, Manisa’nın Sarıgöl İlçesi, İzmir’in Bayındır İlçesi, Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi, İzmir’in Menderes ilçelerinde Kaymakam olarak, Isparta’da ise Vali Yardımcısı olarak görev yaptı. Orhangazi Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Salihli’ye atanan Peynircioğlu, 29 Eylül 2011 tarihinden itibaren de Salihli Kaymakamı olarak görev yapıyordu. 1987’de 1 yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim gören Peynircioğlu, evli ve iki çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel