Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU çankaya Gündem şehitler için kınama

Salihli Halk Eğitim Merkezi’den Yılsonu Sergisi
Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserler yılsonu sergisinde vatandaşın beğenisine sunuldu.
Salihli Halk Eğitim Merkezi yılsonu el sanatları sergisi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu Sanat Galerisi’nde açıldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çelebi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka’nın açılışını gerçekleştirdiği ve bine yakın eserin yer aldığı serginin 3 Haziran Cuma gününe kadar açık kalacağı ifade edildi.
Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak birçok kişiye önemli mesleki sertifikalar kazandırdıklarını vurgulayan Merkez Müdürü Yazka, 2015/2016 eğitim öğretim yılında değişik branşlarda toplam 450 kurs açtıklarını söyledi. Yazka, kurslara toplam 12 bin 500 kursiyerin katıldığını belirtti.
Açılış sonrası davetliler kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel