Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem Manisa Büyükşehir Belediyesi

Salihli Devlet Hastanesi Personeli Piknikte Moral Depoladı
Salihli Devlet Hastanesi personeli, Başhemşire Yardımcısı Neslihan Erdoğan tarafından Kurşunlu Piknik Alanı’nda düzenlenen geleneksel piknikte buluşarak moral depoladı.
Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gökhan Gürsoy başta olmak üzere Başhekim Yardımcısı Uzman Doktor Kadir Harmancı, Hastane Müdürü Adem Arslan, Başhemşire Sevcim Carev ile doktor, hemşire, memur ve teknisyenlerinde katıldığı piknikte hastane personeli gönüllerince eğlendi. Hastane kat sorumluları Ferah Durdu ve Nurcan Durukan’ında Başhemşire Yardımcısı Erdoğan’a destek olduğu piknikte Hastane aşçısı Kemal Yalçın ve ekibinin hazırladığı ikramlar çalışanlar tarafından çok beğenildi. Hastane çalışanları piknikte ayrıca yumurta, çuval ve ip çekme yarışı yaptı. Hastane personeli pikniği düzenleyen Başhemşire Yardımcısı Neslihan Erdoğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel