Öne Çıkanlar sosyal koruma ak parti hazine bakanı Yunusemre Belediyesi TOKİ 2 Kültür ve Sanat Merkezi Jandarma ekipleri

Salihli Belediye Meclisi toplanıyor

Salihli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını bu akşam gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Zeki Kayda Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan toplantıda belediye meclisi 9 gündem maddesini görüşüp, karara bağlayacak.

Yoklama ve geçmiş meclis kararlarının dağıtılması ile başlayacak olan mart ayı toplantısında belediye meclisinde ilk olarak 2017 yılında sözleşmeli personel çalıştırılması ve net ücretlerinin belirlenmesi hususunu görüşüp karara bağlayacak.

Meclis toplantıda Türkiye Muharip Gaziler derneği Salihli Şubesi üyelerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gezi düzenlenmesiyle ilgili talebi, Mevlüt Kurt isimli kişi ile Belediye arasında Salihli 2. Asliye Hukuk Mahkemesi 2014/697 E. sayılı dosyasında devam eden tapu iptali ve tescil davasından vazgeçilmesi ile ilgili talebi, 6360 sayılı kanunun 1. maddesine göre köyden mahalleye dönüşen, kırsal yerleşmelerde Tarım ve Hayvancılık amaçlı yapıların ruhsatlandırılması ile ilgili alınacak olan bina tespit ve değerlendirme hizmet bedelinin belirlenmesi talebi, Kurtuluş Mahallesi 2052 ada 9 parselin imar planı değişikliği talebi, Salihli Belediyesi tarafından inşaat projeleri yapımı esnasında binalara giriş kotu verilmesine ilişkin alınan harcın, imar durumu verilmesi sırasında, imar durumu ve bina giriş kotu harcının birlikte alınması talebi görüşülüp, karara bağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel