Öne Çıkanlar kenan ışık kısa film manisa belediye başkan adayları mani yer altı otoparkı manisa aile hekimleri derneği

Şahin ailesinin mutlu günü
Nuri ve Firdevs Şahin çiftinin biricik oğulları Furkan Şahin Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde düzenlenen sünnet düğünüyle erkekliğe adım attı.
Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen sünnet töreni ile erkekliğe adım atan Furkan Şahin’in mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunuyordu. Havai fişek ve maytaplar eşliğinde piste çıkan sünnet çocuğu Furkan Şahin uzun süre pistten inmedi. Arkadaşları da Furkan Şahin’i yalnız bırakmadı.
Nuri ve Firdevs Şahin’in oğulları Furkan Şahin ile 5 katlı pastayı birlikte keserek birbirlerine ikram etti. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde misafirler doyasıya eğlendi. Gecenin sonunda salon tarafından sünnet çocuğuna bayrak hediye edilerek onuncu yıl marşı ile eğlence sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel