Öne Çıkanlar yunusemre mısırdaki idam kararları nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu

ŞADAN “ESNAFLARIMIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Kula Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Pastane işletmecisi Cihan Kurt “İşletmemin önündeki kaldırım kenarına akşam saatlerinde her zaman olduğu gibi masa ve sandalyeleri vatandaşların kaldırımdaki geçişlerini engellemeyecek şekilde yerleştirirken Büyükşehir’e ait zabıta ekipleri iş yeri önüne gelerek sandalye ve masaları buradan kaldıracaksınız diyerek sözlü müdahalede bulundular ardından çıkan arbede sonrası olay hukuki yola taşındı.

Bunun üzerine bugün esnafının yayında olduğunu belirten Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan esnaflarına ziyaret etti.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan yaptığı açıklamada “İstemediğim üzücü bir hadise yaşadık esnaflarımız ve sanatkarlarım ülkemizin çimentosu harcıdır ve esnaf kültürü ile yetişmişlerdir özellikle de Anadolu da küçük esnaf olarak belirttiğimiz bu değerli kardeşlerimiz bu esnaf kültürünü çok iyi bilmektedirler. Bizim kamu görevlilerinden beklentimiz inancımız kamu görevlileri topluma hizmet eden ve toplumun efendileridir bizler bu amaçla hizmet eden kamu görevlileri beklemekteyiz esnafımızın biz yanlış yaptıklarını düşünmüyoruz ama varsa bi yanlışları da bunun yönü yöntemi şiddet değildir olmamalıdır ve bunu yapan zabıta arkadaşları kınıyoruz sorumlularından da bu işin gereğini yapmalarını bekliyoruz tekrar esnaf arkadaşlarımıza büyük geçmiş olsun diyoruz.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kula lı esnaflar da bu işin bir an önce açıklığa kavuşmasını ve gerekli görüşmelerin yapılmasını istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel