Öne Çıkanlar salihli manisa Serbest Gündem şehzadeler belediyesi Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu

Ringin Sultanları Rakip Tanımıyor
 Türkiye Kick Boks Federasyonu Manisa il temsilciliği 2015 yılı faaliyet programında bulunan İllerarası Kick Boks Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu Manisa İl Spor Müdürlüğüne bağlı Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleşti.
Manisa, İzmir ve Afyon illerinden 171 sporcunun katıldığı şampiyonada Manisa İl Gençlik Spor Kulübü 7 sporcu ile yarışmaya katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, aynı zamanda İl Gençlik Spor Kulübü Başkanı olan Dr. Savaş Duman, “Kızlarımız ile gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz hafta Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası Ege Bölge seçmelerinde altıda altı yaparak göğsümüzü kabarttılar. Bu hafta üç birincilik ve dört ikincilik alan kızlarımız ‘Şampiyonlar Özel Salonlardan çıkar, Devlet Salonlarından değil’ tabusunu da yıkmayı başardılar. Kadına şiddetin yoğun olduğu şu günlerde Bayan sporcularımızın savunma sporları ile uğraşmaları üstüne üstelik başarılı sonuçlar elde etmeleri ayrıca gurur verici. İl Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak iki gurubumuz var. Gurubumuzun birinde sadece bayan sporcularımız, diğerinde ise karma sporcularımız bulunmaktadır. İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde bu ve diğer tüm kurslarımızdan yararlanabilirler. Hem okulun da, hem de sporunda başarılı olan gençlerimizi ve Kick Boks antrenörümüz Ediz Barış’ı bu başarılarından dolayı tebrik ederiz.” dedi.

Dereceye giren sporcular ise şöyle: “Genç Bayanlar; 55 kilogram 1. Büşra Korkut, 50 kilogramda 2. Hilal Baysal, 60 kilogramda 2. Rabia Yücedağ, Yıldız Bayanlarda; 55 kilogramda 1. Mihriban Yücedağ, 46 kilogramda 1. Beyza Korkut, 42 kilogramda 2. Altunay Baysal, 50 kilogramda 2. Derya Alan.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel