Öne Çıkanlar yılmaz çakan polis 50 yıllık eşini çekiçle öldürdü para İl Milli Eğitim Müdürü

Ramazan Pidesine Bu Yıl Kula’da Da Zam Yok
Kula’da Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi fiyatı belli oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, Ramazan ayının vazgeçilmezi olan tırnaklı pidenin bu yıl 300 Gramının 1.25 TL, 600 Gramının da 2.50 TL’den halka sunulacağını söyledi.
Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan Ramazan ayında satışı yapılacak olan pide fiyatlarının geçtiğimiz yılla aynı olduğunu belirterek zam yapılmadığını açıkladı. Şadan, "Pide fiyatları bu yıl geçen yılın fiyatlarıyla aynı olacak. 300 Gram pidenin 1.25 TL’den, 600 Gram pidenin de 2.50 TL’den satılması kararını aldık. Girdilerde ufak çaplı artışlar olsa da fırıncılarımız maliyeti kendi içinde ayarlayabilecekler. Yaptığımız hesaplamada diğer ilçeleri de baz alarak bu yılki fiyatları belirledik. Halkımız Ramazan ayında sağlıklı ve hijyenik şartlarda Ramazan pidesini alabilecekler." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel