Öne Çıkanlar salihli manisa Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu Serbest Gündem şehzadeler belediyesi

RAMAZAN DUMAN, SİYASETE ATILIYOR

Ramazan Duman, gelecek dönem siyasete girebileceğini ve vekillik için düşüncesi olduğunu bildiriyor. Henüz hangi partiden aday olacağını belirtmiyor. Ancak muhtemelen yeni oluşumlar olabilir mesajı vererek siyasete adım atacağını gerek köşe yazılarında, gerek sosyal medya hesaplarında sık sık duyuruyor..

Gayrimenkul sektörü ve yayıncılıkla ilgilenen Duman, aynı zamanda dobralığı ve keskin kalemi ile köşe yazılarıyla Manisalıların dikkatini üzerine çekiyor.
Donanım, yetenek, toplumsal kabul, birikim gibi özellikler de gerektiğini bilerek, var olduğu koşulların çarpıklığını görüp daha ideal ve evrensel olanın peşine düşme farkındalığını gösteriyor.

Ramazan Duman'ın, sosyal medya hesabındaki dünkü paylaşımı yine dikkatleri üzerine çekti :

"Hiçbir partiyle bağlatımın olmadığını çoğu okuyucularım bilir. Bura da kimseyi yermek ya da göklere çıkarmak hevesinde değilim. Ülkem adına, insanımız adına, geleceğimiz adına çorbaya bir kaşık tuz katan herkesin yanında olurum. Vatan için, bayrak için, toprak için her kim bu uğurda bir adım atar ve de söylediklerinde ve icraatlarında bunu başarırsa ona omuz vermek bizim de boynumuzun borcu olsun.
Bizim davamız karanlıklardan çıkmış, ferah, gelecek kaygısı çekmeyen, daha müreffeh, aydın, çağdaş, demokratik, hukuku üstün gören, refah seviyesi yüksek muasır medeniyeti yakalamış bir TÜRKİYE hayalini gerçekleştirmektir."

Siyaseti bu yüzden düşündüğünü dile getiren Duman, "artık yazılarımızdan sonra bize fırsat verilirse düşüncelerimizi ve halkımızın isteklerinide sözlere dökerek onlara tercüman olacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel