Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi çankaya Gündem ÖMÜR DEDİĞİN PROGRAMININ KONUĞU İSMAİL AYDIN OLDU Çocuklar Bu Proje ile Dijital Hayattan Uzaklaşacak şehitler için kınama

Ramazan Coşkusu Forum Magnesia’da Yaşanacak
Manisa Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Manisa’nın en önemli çekim merkezi ve buluşma noktası olan Forum Magnesia, ramazanı coşkuyla karşılıyor. 7 Haziran Salı günü başlayacak ve tüm ay boyunca sürecek etkinlikler, tüm ramazan geleneklerini bir araya getiriyor. Osmanlı Şerbetçisi, Osmanlı Macuncusu, Pamuk Helvacı, Sema Gösterisi, Fasıl Gecesi ve özellikle çocukların ilgisini çeken Karagöz-Hacivat-Meddah-Kantocu gösterisi Forum Magnesia’da olacak.
Forum Magnesia Ramazan boyunca kapanış saatini 23:00’e uzatarak Ramazanın coşkusunu yaşamak isteyen tüm Manisalıları Forum Magnesia Alışveriş Merkezi’ne davet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel