Öne Çıkanlar Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu izmir istanbul Serbest Gündem Kula Devlet Hastanesi enflasyon açıklaması

Piknikçiler kirletti “Beşiktaşlı taraftarlar” temizledi

Salihli’de Beşiktaşlılar Derneği üyeleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Lise BJK ile birlikte Demirköprü Barajı Piknik Alanı bölgesindeki çöpleri toplayıp, çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdu. Beşiktaşlı taraftarların topladığı çöpler, Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 
Salihli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erkan Esen, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında Lise BJK ile birlikte Demirköprü Barajı Piknik Alanları Bölgesindeki çöpleri toplayıp, çevre temizliği yaptık. Ayrıca elimizden geldiği kadar yangına sebebiyet verebilecek cam parçalarını da topladık. Çünkü doğa miras değil, gelecek nesillere devredilecek emanetimizdir” dedi. 
Piknik alanında çöp konteyneri olmamasının üzücü olduğunu vurgu yapan Esen, “Yetkililerden ricamız bu bölgemize çöp konteynerleri konulmasıdır” diye konuştu. 
Salihli Beşiktaşlılar Derneği olarak sosyal projelere devam edeceklerini belirten Esen, çöp kamyonu gönderen Salihli Belediyesi Temizlik Müdürlüğüne teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel