Öne Çıkanlar Emekliye 241 lira zam Baba İlgilenir Zafer Sezer Alp alaşehir mitingi MOSTEMden Büyük Firmalardaki Personel Çocuklarına Kodlama Eğitimi

Peynircioğlu Veda Turlarını Tamamladı
Valiler Kararnamesi ile Niğde Valiliğine atanan Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, kentteki kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerini tamamladı.
Niğde’nin yeni Valisi Ertan Peynircioğlu, yarın saat 11.30’da Hükümet Konağı önünde düzenlenecek olan törenle Salihli’den uğurlanacak. Vali Peynircioğlu, veda ziyaretleri kapsamında Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetimini, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve yönetimi ile Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık ve yönetimine ziyaret etti. Veda ziyaretlerinde Salihli’de 5 yıl görev yapmanın onurunu yaşadığını vurgulayan Peynircioğlu, Salihli’de kurum ve kuruluşlarla birlik içinde çalıştıklarını söyledi.
Ticaret Odası Başkanı Yüksel, Borsa Başkanı Aksoy ve Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Aşık, Salihli’de yapmış oldukları başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı Peynircioğlu’na plaket takdim etti.
Peynircioğlu veda ziyaretleri kapsamında ayrıca kentte kısa adı ENAD olan "Engelli Aileleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile Tapu Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, Kültür Merkezi Müdürlüğü ile Salihli Müftülüğüne ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel