Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu genel kurmay başkanlığı niğde saldırısı

Park Ve Bahçeler Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor
 Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Küçük Sanayi Bölgesi ve Mesir Tabiat Parkındaki çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyet ile karşılandı.
Uncubozköy Mahallesi sakinlerinden Ahmet Arabacı, yaptığı açıklamada daha önceden pislik içerisinde bulunan alanın şuanda temizlendiğini belirterek, “Daha önceden bu derede çöpten pislikten geçilmiyordu, pislik içerisindeydi. Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bu deremiz temizlendi. Belediyemizin yaptığı çalışmalardan memnunuz. Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmadan dolayı Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ederiz. Buralarda çok pislik vardı zararlıydı. Yapılan çalışmalarından sonra buralar temizlenmiş oldu.” dedi.
Küçük Sanayi Bölgesi esnaflarından Halil Bozüyük de Küçük Sanayi Bölgesi’nde ağaçların budanması için talepleri olduğunu vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi’ne sanayi iç ve etrafındaki ağaç budama çalışmasından dolayı teşekkür ederim. Bu çalışmaların devamını dilerim.” diye konuştu.
Öte yandan Yunusemre Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa Birimi içerisinde oluşturulan Sosyal Doku ekibi ise Küçük Sanayi Bölgesi ve Mesir Tabiat Parkı’nda vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinleyerek ilgili müdürlükleri bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel