Öne Çıkanlar nurullah savaş recep tayyip erdoğam recai şeyhoğlu mısırdaki idam kararları genel kurmay başkanlığı

Palabıyık: “Proje tamam sıra ihalede”

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, uzun süredir yapılması planlanan Kula Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının yapımının projesinin tamamlandığını duyurdu.

Uzun süredir yapılması planlanan Kula Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası için büyük uğraşlar verdiklerini ve bu uğraşlar sonucunda yeni hizmet binasının yapımı için proje aşamasının tamamlandığını dile getiren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, “Kula için en önemli projelerimizden olan Yeni Hastane Binamızın yapımı için artık sona gelindi. Mimari proje ihalesini alan ilgili firma çizimleri bitirerek projeyi Sağlık Bakanlığına teslim etti. Bu aşamanın da geçilmesiyle artık iş Sağlık Bakanlığının yapım İhalesinin tarihini belirlemesinde. Yetkili firmanın çizimini tamamladığı hastane projesinde, hasta odalarımız içerisinde banyo, tuvalet, televizyon, buzdolabı bulunacak. Hasta ve hasta yakınlarımıza otel konforunu aratmayacak.” dedi.

AK Parti hükümeti olarak ne söz verildiyse bir bir yerine getirdiklerini, vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Ak Parti Kula İlçe başkanı Ahmet Palabıyık, “Yaklaşık iki senedir yapılması planlanan Kula Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası için verdiğimiz büyük uğraşlarımızın karşılığını aldık. Proje aşaması tamamlanan yeni hastane binası için mimari proje ihalesini alan ilgili firma, çizim aşamasını tamamlayarak projeyi Sağlık Bakanlığına teslim etti. Önümüzde sadece yapım ihalesi kaldı. Son iki yıldır çok yoğun bir emek harcadığımız yeni hastane İnşaatı projemizin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Milletvekillerimiz Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur, İsmail Bilen, 22. 23. 24. Dönem Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi, 24. Dönem Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah kısa sürede yapım ihalesinin de yapılmasıyla yeni hastane için ilk kazmayı vuracağız ve bu eseri Kula’ya kazandıracağız. Hayırlı olsun Kula.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel