Öne Çıkanlar Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisada kaybolan 2 teknisyen 6 saat sonra bulundu Yunusemre Kadınları Muhtar zatürreye yenik düştü Akhisar Arena

Özdağ’ın Projesi Şehit Ve Gazi Çocuklarını Memnun Etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İstanbul’a gönderdiği 27 şehit ve gazi çocuğu Manisa’ya döndüler. Program sonunda, ilk defa İstanbul’u gördüklerini ve uçakla seyahat ettiklerini belirten şehit ve gazi çocukları, Özdağ’a telefon ve sosyal paylaşım siteleri yoluyla teşekkürlerini ilettiler.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği geziyle 27 şehit ve gazi çocuğunu İstanbul’a gönderen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, sosyal bir projeye daha imzasını attı. Özdağ’ın düzenlediği ve öncülük ettiği gezi başta Atlas Global olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürlüğü, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi ile Şehit ve Gazi Aileleri Koruma ve Kalkındırma Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşti. Düzenlenen gezi öncesinde şehit ve gazi çocukları ile ailelerini Manisa Öğretmenevi’nde karşılayan ve birebir ilgilenerek yemek ikramında bulunan Özdağ, karşılamanın ardından kafileyle birlikte İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na giderek şehit ve gazi çocuklarını uğurladı. Atlas Global’in katkılarıyla yaklaşık 1 saat süren uçak yolculuğundan sonra Atatürk Havalimanı’nda karşılanan kafile, kendilerini karşılamaya gelen tur rehberi Aley Taymaz’ın eşliğinde İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün tesisinde konuk edildiler. Sabah kahvaltısının ardından Miniatürk’te başlayan İstanbul gezisi Sultanahmet Meydanı, Sultanahmet Camii, Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı ziyaretleri ve ara molada ünlü Sultanahmet Köftecisinde yenilen öğle yemeğiyle devam etti. Topkapı Sarayı’nın sahil tarafından İstanbul’un muhteşem boğaz manzarasını ve yeni yapılan Yavuz Sultan Selim diğer adıyla 3. Boğaz köprüsünü görme imkanı bulan şehit ve gazi çocuklarının mutlulukları gözlerinden okundu.
İstanbul’da dopdolu ve unutamayacakları bir gün yaşayan kafile Topkapı Sarayı’nda gerçekleşen ziyaretten sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’na geçtiler. Atlas Global yetkilileri tarafından karşılanan şehit ve gazi çocuklarına birer maket uçağı ile ajanda hediye edilerek, akşam yemeği ikramında bulunuldu. Yenen yemeğin ardından 21.30 uçağına binerek İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda inen şehit ve gazi çocukları Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı araçlarla alınarak evlerine kadar götürülerek ailelerine teslim edildiler.
ŞEHİT AİLELERİNDEN ÖZDAĞ’A TEŞEKKÜR
Gezi esnasında kafileye telefonla ulaşarak gezinin nasıl geçtiğini ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Özdağ’a teşekkürlerini sunan şehit eşi Gülçin Altıncı, “Bir kez daha net şekilde gördük ki şehit ve gazi aileleri olarak yalnız değiliz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kapısını çalabileceğimiz ve bizlerle her an ilgilenen, talep ve sorunlarımızda yanımızda olan Manisa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ var. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda şehit ve gazi çocuklarına böylesine anlamlı bir hediye veren ve her an yanlarında olmaya gayret gösteren sayın milletvekilimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
SOSYAL PROJELER DEVAM EDECEK
Vatan, millet, din, bayrak, devlet ve kutsal değerler için şehit düşmüş yiğitlerin ve canlarını ortaya koymuş gazilerin haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Onlar için ne yapsak az. Onların çocukları ve eşleri de bu millete emanet, bu devlete emanet. Devlet olarak, millet olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Yapmak mecburiyetindeyiz. Vefa imandandır. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gittiğimde Atlas Global Jet’in sahibi Ali Murat Bey bana, ‘İsterseniz böyle bir proje yapabiliriz. Bizim uçağımızla gitsinler’ demişti. Bu konuşmanın ardından projeyi uygulamaya geçirdik. Danışmanlarım, şehit ve gazileri temsil eden sivil toplum kuruluşu yetkilileri ile Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürümüz Murat Konan koordineli şekilde çalışmalarını sürdürerek çocuklarımızın İstanbul’a gitmesi sağlandı. Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürümüz Savaş Duman ise konaklama konusunda İstanbul’la görüşerek yardımcı oldu. Başta Atlas Global yetkilileri olmak üzere projenin gerçekleşmesinde tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sosyal projelerimiz bundan sonra da devam edecek. Bizler hizmet ve milletimiz için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel